0-24  ›  +36 30 929 7006

Fa ajtó

Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

Cégünk 0-24 Zárszerviz tevékenysége miatt a fa ajtókkal és ablakokkal kapcsolatos munkák száma jelentős. Asztalos és zárszervizes munkatársaink közreműködésével fa ajtók és fa ablakok javításával, beállításával, zárak szerelésével, cseréjével is foglalkozunk. A betörési statisztikák miatt, az utóbbi 10 évben kiemelt tevékenységünk lett az ajtók és ablakok betörésvédelmi megerősítése is, így az alábbi termékeket kínáljuk javítás, ill. megerősítés céljából.
Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

Zárszerelés és 0-24 Ajtónyitás...

Cégünk, zárszerviz kapacitásával az év minden napján rendelkezésre áll. Az esetek többségében zárcsere, zárjavítás, vagy SOS ajtónyitás miatt hívják gyorsszervizünket.

 

Kulcsmásolás és bolti értékesítés...

Zárboltunkban és Kulcsmásolónkban szívesen fogadjuk Ügyfeleinket. Biztonságtechnikai bemutatótermünkben megtekinthetik és ki is próbálhatják zárainkat, kilincseinket.

A Letis munkatársai, a zárszerviz és az ajtónyitás szakértői! Tájékozódjon zárcsere és egyéb szolgáltatásainkról!

Fa ajtó termékeink

Faajtó többpontos biztonsági zárak (kilincsemelős és cilinderműködtetésű)

Faablak nyíló és nyíló-bukó zárak

Faajtóhoz való biztonsági zárbetétek

Faajtóra való törésvédőpajzs, kilincsgarnitúra

Faajtó bevéső-zárak

A bevésőzárak elsősorban a fa bejárati- és beltéri ajtók zárjai, amelyek az ajtólapba vannak "bevésve". Általában kéttúrás zárakként működnek, tehát "kettőre lehet zárni" ezeket a termékeket.
Funkciójuk szerint lehetnek fő-, vagy másodzárak, ill. bejárati ajtóba való, vagy beltéri ajtóba való zárak. A főzárak legtöbb esetben kilincsesek, tehát van egy kilincsnyelv (csapda), ill. egy retesz. A bejárati ajtók bevésőzárai jellemzően "europrofil" kivitelűek, tehát külön zárbetét ("cilinder"/hengerzárbetét) működtetésűek. A szobaajtók zárjai jellemzően tollas-kulcsos kivitelűek.
Szervizautóink fel vannak szerelve a hazai piacon legtöbbször előforduló bevésőzárakkal. Raktárunkban a ritkábban előforduló bevésőzárak tekintélyes része is megtalálható, így akár többpontos zárak, akár biztonsági trezorzárak, akár biztonsági ajtók bevésőzáraival kapcsolatban is állunk rendelkezésre.

Faajtó hevederzárak

Faajtó és faablak befeszítés-gátlók

Budapest (minden kerület) és Pest megye